Parkoló házak, garázsházak, mélygarázsok takarítása

TERÜLETEK

>

PARKOLÓHÁZAK

Ez az első és mégis ez az utolsó terület amire gondot fordítunk

Ide érkezünk nap mint nap, ide érkeznek vendégeink, ügyfeleink és ez az utolsó kép amit látunk, ha elhagyjuk az épületet. Valahogy mégis kevesebb figyelem irányul a mélygarázsok tisztán tartására.

Egy őszi esős időben, vagy havas téli napon rengeteg szennyeződést hordanak be az ott parkoló gépkocsik. Látjuk és mégsem vesszük észre, a lehangoló látványt ami az odaérkezőket fogadja.

parkolóház-takarítás-1024x595
ár-garancia
Árgarancia

A minőségre adunk, nem a látszatmegoldásokra. Rögzített folyamatokkal dolgozunk, így Önnel egyeztetve alakítjuk ki a takarítási rendet. Maximálisan szem előtt tartjuk az üzem sajátosságait.

Brilliance-logo-150x150
Minőségi ipari tisztítószerek

Minden igényt kielégítő minőséggel bíró 100%-ban magyar tulajdonban lévő brilliance ipari tisztítószereket használja, melyek tanúsítvánnyal is rendelkeznek!

minőség-garancia
Minőségi garancia

Takarító cégként az Ön elvárásai szerint végezzük a munkánkat. Garantáljuk azt, hogy mindent úgy végzünk el, mint technológiailag, mind emberileg, ahogyan megállapodunk.

Számos cégvezető nagy gondot fordít arra, hogy ragyogó irodaházban, luxus kivitelű tárgyalóban fogadja üzletfeleit.

de nem veszi észre, milyen kép búcsúztatja őket a mélygarázsban. Nem sokon múlna és mégis sokat kockáztatnak azzal, ha a látszat azt sugallja, hogy a felszín csillogó de mélyen az alapokkal valami nincs rendben.

Nem csak az aljzat számít! Sokan megfeledkeznek arról, hogy egy mélygarázs egyéb berendezési tárgyait ugyanolyan gonddal, tisztán kell tartani. Mi mindenre odafigyelünk! A mélygarázs takarítás részét képezi az oldalfalak portalanítása, a technológiai vezetékek tisztítása, tűzoltó berendezések tisztán tartása, nyílászárók lemosása és minden amit Ön fontosnak tart.

Bízhat bennünk! Ne adja meg azt az előny a konkurenciának,hogy már az érkezésnél elvész a bizalom cége iránt!

Számos elvégzett munka, elégedett ügyfél tanúsíthatjahogy megtérülő befektetés a tisztaság. Igényes munkával, odafigyeléssel megteremtjük Önnek ami maximálisan elvárható, egy parkolóház takarítás terén.

Cégünk, képzett szakember gárdával, korszerű tisztítószerekkel, modern gépekkel áll rendelkezésére

Parkoló házak, garázsházak, mélygarázsok takarítása: Bízzon bennünk – bízzon meg minket.