Pakroló házak, garázsházak, mélygarázsok takarítása

Ez az első és mégis ez az utolsó terület amire gondot fordítunk. Ide érkezünk nap mint nap, ide érkeznek vendégeink, ügyfeleink és ez az utolsó kép amit látunk, ha elhagyjuk az épületet. Valahogy mégis kevesebb figyelem irányul a mélygarázsok tisztán tartására.

parkoló takarításEgy őszi esős időben, vagy havas téli napon rengeteg szennyeződést hordanak be az ott parkoló gépkocsik. Látjuk és mégsem vesszük észre, a lehangoló látványt ami az odaérkezőket fogadja.
Számos cégvezető nagy gondot fordít arra, hogy ragyogó irodaházban, luxus kivitelű tárgyalóban fogadja üzletfeleit de nem veszi észre, milyen kép búcsúztatja őket a mélygarázsban. Nem sokon múlna és mégis sokat kockáztatnak azzal, ha a látszat azt sugallja, hogy a felszín csillogó de mélyen az alapokkal valami nincs rendben.

Nem csak az aljzat számít! Sokan megfeledkeznek arról, hogy egy mélygarázs egyéb berendezési tárgyait ugyanolyan gonddal, tisztán kell tartani. Mi mindenre odafigyelünk! A mélygarázs takarítás részét képezi az oldalfalak portalanítása, a technológiai vezetékek tisztítása, tűzoltó berendezések tisztán tartása, nyílászárók lemosása és minden amit Ön fontosnak tart.

Cégünk, képzett szakember gárdával,korszerű tisztítószerekkel, modern gépekkel áll rendelkezésére, hogy szebb, tisztább környezetben fogadhassa vendégeit. Bízhat bennünk! Ne adja meg azt az előny a konkurenciának,hogy már az érkezésnél elvész a bizalom cége iránt!
Számos elvégzett munka, elégedett ügyfél tanúsíthatja, hogy megtérülő befektetés a tisztaság. Igényes munkával, odafigyeléssel megteremtjük Önnek ami maximálisan elvárható, egy parkolóház takarítás terén.

Bízzon bennünk – bízzon meg minket – mi biztosan kitakarítunk!

parkolóház takarítás

Call Now ButtonHívjon minket!