Tőlünk azt kapja és pontosan úgy, ahogyan szeretné, az áraink is korrektek. Ipari üzemek, tisztaterek és komplex létesítmények takarítása bárhol az országban.

Miért velünk?

Mert tőlünk azt kapja és pontosan úgy, ahogyan szeretné, valamint az áraink is korrektek. Partnerként tekintünk megbízóinkra, és folyamatos, kiváló együttműködésen dolgozunk. Cégünk rugalmas, modern vezetéssel és kommunikációval.

34d626220c17917f58bea471bbd6c712_Industrial-Engineering-1156-577-c-2

Ipari takarítás

24 év gyakorlattal rendelkezünk az ország egyik vezető gyógyszergyárának különböző üzemeiben. Ez hatalmas tapasztalat, melynek során a gyártási és raktározási egységeket, valamint az ott használható takarítószereket és technológiákat maximálisan ismernünk kell – a takarítást mesterfokon végezzük.

Tisztaterek speciális takarítása: a legmagasabb higiéniai mércét is vállaljuk, a mikrobiológiai tesztet takarítás után. Erre csak különleges felkészültséggel vállalkozhat egy takarító cég.

Bármilyen ipari területet vállalunk, nem csak vegyipart: gyártóüzemeket, élelmiszer feldolgozókat, raktár és logisztikai bázisokat, stb. Rugalmasan követjük a helyi igényeket, és aszerint módosítjuk a takarítási technológiát.  Ahhoz, hogy egy ipari területen megfelelő tisztaság legyen, ismernünk kell a gyártás folyamatát, a higiéniai igényeket, munkavédelmi szabályokat és mindazokat a tényezőket, melyek befolyásolják a takarítói munkát. Ennek alapján készítjük el az egyedi takarítási tervet.

Komplex létesítmények takarítása

Az ipari gyártóterületeken túl az egész létesítményben végzünk takarítást, irodatakarítást, udvari, kerti takarítást, ablaktisztítást, napi, vagy heti takarítási feladatokat, szezonális nagytakarítást. Egy kézben az egész, könnyebb így tárgyalni, számonkérni a munkát. Bárhová kiszállunk az országban, mindenhol egyéni felmérés és igények alapján adunk ajánlatot.

Merre tovább? Mi akkor most a következő lépés? Javaslatunkért KATT IDE!

Call Now ButtonHívjon minket!