Major Róbert ügyvezető: +36 20 223 5531

Gyors & látványos eredmény

Professzionális
ipari tetőtisztítás, homlokzatmosás országosan

Vállalati épületek, irodaházak, ipari parkok, logisztikai bázisok tetőmosását, és homlokzattisztítását vállaljuk. Mezőgazdasági és raktárcsarnokok tetőtisztítása korrekt áron.

Gyors & látványos eredmény

Professzionális
ipari tetőtisztítás, homlokzatmosás országosan

Vállalati épületek, irodaházak, ipari parkok, logisztikai bázisok tetőmosását, és homlokzattisztítását vállaljuk. Mezőgazdasági és raktárcsarnokok tetőtisztítása korrekt áron.

Ipari tetőmosás, homlokzattisztítás

korszerű technológia segítségével

Térkő és betonpadlózat tisztítás kíméletes eljárással

Térkövet és betonpadlózatot szintén magasnyomású berendezéssel tisztítunk, hogy eltávolítsuk az esetleges koszt, foltokat, gazt, és mohát. Az olajmentesítést is megoldjuk, káros anyagok felhasználása nélkül.

Moha- és
zuzmómentesítés

Az északi tetők és oldalfalak moha- és zuzmómentesítése is gyakori feladataink közé tartozik. Ezek nagyon makacs lerakódásokat képeznek, így a felület épségének, küllemének és funkciójának megőrzésére nagy figyelmet kell fordítanunk.

Kerítések mosása (akár több száz méter hosszan is)

Egy kerítés mindig hatalmas felületet jelent. Bízza ránk a vállalat, ipari park, vagy telephely kerítésének tisztítását. Vállalunk kő, tégla, beton és lemezkerítést. Magasnyomású mosással, felületkezeléssel, vagy akár grafitti eltávolítással is.

Vegyszeres homlokzattisztítás

Teljes homlokzattisztítást is végzünk savas, vagy lúgos tisztítószerrel. Munkánkat szükség esetén nagynyomású eszközzel végezzük, a megfelelő fokozaton és hőfokon. Olyan extrém, nehezen megközelíthető helyeket és magasságokat is vállalunk, amelyet a legtöbb takarító cég nem.

Fagondozás, gallyazás

Tetőközeli ágak eltávolítása, vezetékek, biztonságát veszélyeztető fák szakszerű ápolása. A legtöbb takarító csak az épületekkel foglalkozik: ha mi ott vagyunk, komplex munkát végzünk, melybe a tető közeli, vagy kérésre bármely a területen álló fa és zöldterület rendezése is beletartozhat.

Csarnoktakarítás

Komplett csarnoktakarítást végzünk, ahol a tetőn kívül megtisztítjuk a szerkezetet, valamint a külső és belső falat is.

Tetőmosás, tetőtisztítás, szerkezettisztítás

Eltávolítjuk a koszt, a mohát, és az egyéb szennyeződéseket. Minden típusú ipari tetőt megtisztítunk, legyen az fémből, üvegből, cserépből vagy Lindab lemezből.

Műhelyek, gyárak, raktárépületek, csarnokok tető és tartószerkezeteiről, és a tetőablakokról is gondoskodunk ipari alpintechnika, illetve emelőkosaras autó segítségével is. A tetőn található kémények, ereszek, antennák, szellőzők és egyéb szerkezetek tisztítását is vállaljuk.

Megfelelünk a magas technológiai előírásoknak és a speciális körülményeknek

Miért minket válasszon?

Minőségi ipari tetőtisztítás, homlokzatmosás

Figyelembe vesszük a helyszíni speciális technológiai előírásokat. Munkánkat dokumentáljuk, és arra garanciát vállalunk. Rendszeresen végzünk minőség-ellenőrzést.

Képzett
szakemberek

Szakembergárdánk több évtizedes tapasztalattal, és folyamatos képzésekkel teljesítik az ön speciális elvárásait. Az ipari takarítás során maximálisan ügyelünk a biztonságra és ezt megfelelően dokumentáljuk is.

Modern gépek és technológiai ismeret

Minden feladat elvégzéséhez rendelkezünk profi géppel, és gyakorlott szakemberrel. Az ipari takarítás magasfokú technológiai és védelmi ismereteket igényel, az adott helyszínen használható anyagokat és eljárásokat mindig gondosan választjuk ki.

Extrém helyszíneken
is helytállunk

Emelőkosaras autóval rendelkezünk, illetve alpintechnikával dolgozunk. Akár 17 méteres magasságban is ragyogó tisztaságot varázsolunk.

IDŐPONTEGYEZTETÉS

Egyeztessen időpontot helyszíni felmérésre!

Az ipari takarítás kulcsa a szervezettség, a rugalmasság és a szakértelem, hogy a megfelelően képzett  emberek, megfelelő technológiával időben végezhessék munkájukat, láthatatlan részei legyenek az üzem működésének, csak a rendszeres, ragyogó tisztaság maradjon utánunk.

Major Róbert

Ügyvezető
+36 20 223 5531
major.robert@irodatakaritas.hu

20+ Év Tapasztalat

Vállalatunk átfogó szolgáltatásokat nyújt a takarítás minden területére!