Labor takarítás

TERÜLETEK

>

LABOROK

Labor takarítás: amitől a legtöbb takarítócég tart, túl nagy falatnak tartják, nem szívesen vállalják.

Van benne némi igazság, itt csak a legjobbak állják meg a helyüket! Magas minőségi elvárások, szakértelem, szigorú technológiai fegyelem az ami jellemzi a labortakarítást.

 

labor-helyiség
ár-garancia
Árgarancia

A minőségre adunk, nem a látszatmegoldásokra. Rögzített folyamatokkal dolgozunk, így Önnel egyeztetve alakítjuk ki a takarítási rendet. Maximálisan szem előtt tartjuk az üzem sajátosságait.

Brilliance-logo-150x150
Minőségi ipari tisztítószerek

Minden igényt kielégítő minőséggel bíró 100%-ban magyar tulajdonban lévő brilliance ipari tisztítószereket használja, melyek tanúsítvánnyal is rendelkeznek!

minőség-garancia
Minőségi garancia

Takarító cégként az Ön elvárásai szerint végezzük a munkánkat. Garantáljuk azt, hogy mindent úgy végzünk el, mint technológiailag, mind emberileg, ahogyan megállapodunk.

Mi vállaljuk a kihívást!

A takarítás területén is szükségessé vált szakosodás igénye miatt, vállalkozásunk a sok éves tapasztalatnak és fejlesztésnek köszönhetően egyéni, a piac igényeinek megfelelő takarítási eljárásokat dolgozott ki. Nagy gondot fordítunk a takarító személyzet képzésére és a korszerű takarítási eljárások alkalmazására. Bizton állíthatjuk, hogy az ország egyik leggyakorlottabb szakembergárdáját tudhatjuk magunk mellett. Elmondhatjuk, hogy a 24 éves vezetői pozícióban töltött idővel, a szakterületért felelős kollégánk minden igényt kielégít a laboratórium takarítás területén.

Különösen büszkék vagyunk a labor, valamint tiszta-tér takarításban elért eredményeinkre! A munkánkat követő mikrobiológiai vizsgálatok rendre kiváló eredményeket hoztak, mely igazolja törekvésünk helyességét.

Vállalkozásunk mindig nagy hangsúlyt fektetett a környezetkímélő eljárások alkalmazására! Csak a környezetvédelmi előírásoknak maximálisan megfelelő tisztítószereket használunk, különös figyelmet fordítva a megfelelő adagolásra és biztonsági előírások betartására. A tisztító és fertőtlenítő szerek kiválasztásában természetesen mindig szükséges az előzetes konzultáció melynek során igazodhatunk a helyi technológiai előírásokhoz, valamint az esetlegesen igényelt fertőtlenítőszer-rotáció biztosításához.
Minden speciális elvárás teljesítésére készek vagyunk,a nap bármely szakában. Korszerű gépparkunk,tapasztalatunk, folyamatos fejlesztéseink,rugalmas hozzáállásunk biztosítják a  szakszerű munkavégzést a helyi igények szerint.

Bízhat bennünk!

Hívjon és tisztaságot teremtünk! Ahogy Ön elvárja.