Labor takarítás

Ez az a terület amitől a legtöbb takarítócég tart, túl nagy falatnak tartják, nem szívesen vállalják. Van benne némi igazság, itt csak a legjobbak állják meg a helyüket! Magas minőségi elvárások, szakértelem, szigorú technológiai fegyelem az ami jellemzi a labortakarítást.

Mi vállaljuk a kihívást!

A takarítás területén is szükségessé vált szakosodás igénye miatt, vállalkozásunk a sok éves tapasztalatnak és fejlesztésnek köszönhetően egyéni, a piac igényeinek megfelelő takarítási eljárásokat dolgozott ki. Nagy gondot fordítunk a takarító személyzet képzésére és a korszerű takarítási eljárások alkalmazására. Bizton állíthatjuk, hogy az ország egyik leggyakorlottabb szakembergárdáját tudhatjuk magunk mellett. Elmondhatjuk, hogy a 24 éves vezetői pozícióban töltött idővel, a szakterületért felelős kollégánk minden igényt kielégít a laboratórium takarítás területén.
Különösen büszkék vagyunk a labor, valamint tiszta-tér takarításban elért eredményeinkre! A munkánkat követő mikrobiológiai vizsgálatok rendre kiváló eredményeket hoztak, mely igazolja törekvésünk helyességét.

Bízhat bennünk! Hívjon és tisztaságot teremtünk! Ahogy Ön elvárja.

Vállalkozásunk mindig nagy hangsúlyt fektetett a környezetkímélő eljárások alkalmazására! Csak a környezetvédelmi előírásoknak maximálisan megfelelő tisztítószereket használunk, különös figyelmet fordítva a megfelelő adagolásra és biztonsági előírások betartására. A tisztító és fertőtlenítő szerek kiválasztásában természetesen mindig szükséges az előzetes konzultáció melynek során igazodhatunk a helyi technológiai előírásokhoz, valamint az esetlegesen igényelt fertőtlenítőszer-rotáció biztosításához.
Minden speciális elvárás teljesítésére készek vagyunk,a nap bármely szakában. Korszerű gépparkunk,tapasztalatunk, folyamatos fejlesztéseink,rugalmas hozzáállásunk biztosítják a  szakszerű munkavégzést a helyi igények szerint.

labor

labor helyiség

Call Now ButtonHívjon minket!