Klímagépházak, klímatermek, hőközpontok takarítása

TERÜLETEK

>

KLÍMAGÉPHÁZAK

Számtalan klímagépházba lépve tapasztalhatjuk,

hogy a cégek műszaki vezetői kínosan ügyelnek a folyamatos üzem biztosítására, a fennakadásmentes működésre. Ennek érdekében gyakran folynak különböző karbantartási munkálatok a területen.Sajnos ezzel befejezettnek tekintik a feladatot és csak a munkát végző szakemberek lelkiismeretére bízzák, hogy összetakarítanak-e maguk után. Gyakran tapasztalhatjuk, hogy a szűrőcserék folyamán rengeteg szennyeződés kerül a padozatra és rárakódik a csövekre és egyéb berendezésekre. A szerelők által hátrahagyott szigetelő anyag hulladékok elemi részecskéi sokáig jelen vannak a helyiség levegőjében és minden alkalommal ismételten felszállva, a porral keveredve masszív lerakódást képeznek mindenütt.

vegyszerek
ár-garancia
Árgarancia

A minőségre adunk, nem a látszatmegoldásokra. Rögzített folyamatokkal dolgozunk, így Önnel egyeztetve alakítjuk ki a takarítási rendet. Maximálisan szem előtt tartjuk az üzem sajátosságait.

Brilliance-logo-150x150
Minőségi ipari tisztítószerek

Minden igényt kielégítő minőséggel bíró 100%-ban magyar tulajdonban lévő brilliance ipari tisztítószereket használja, melyek tanúsítvánnyal is rendelkeznek!

minőség-garancia
Minőségi garancia

Takarító cégként az Ön elvárásai szerint végezzük a munkánkat. Garantáljuk azt, hogy mindent úgy végzünk el, mint technológiailag, mind emberileg, ahogyan megállapodunk.

A légtechnikával foglalkozó szakemberek jól tudják,

hogy a még oly gondosan kivitelezett szerelések esetén is maradnak tömítetlenségek a légcsatornák összeillesztésénél, valamint a klímagépek tisztító nyílásainál. Bevett szokás, hogy elsiklunk ezen hiányosságok felett, annak tudatában, hogy a klímaberendezések általában úgy is túlméretezettek, így is biztosítják a szükséges légtömeg szállítását.

A szennyezett légcsatornákban hamar megjelennek a különféle mikrobák, gombák melyek komoly, tömeges megbetegedéseket okozhatnak. Egy üzem,vagy irodaház működésében komoly fennakadást okozhat az ott dolgozók megbetegedése, ami viszont már pénzben mérhető.

Sok éves tapasztalatunk alapján, tanácsoljuk, hogy minden szerelési munka után ajánlatos elvégeztetni a klímagépház takarítását. Ha nem történk rendkívüli munkavégzés akkor, félévente általában elegendő de semmiképpen sem elengedhető!

Cégünk jól képzett, klímagépház takarításban gyakorlattal rendelkező szakemberei megoldják ezt a gondot, megszabadítják Önt ettől a nagyon is reális veszélytől. Középkategóriás áraink, precíz munkavégzésünk, rugalmas hozzáállásunk méltán országszerte egyedülállóvá teszi ezt a szolgáltatásunkat.

A klímagépház takarításra fordított összeg eltörpül ahhoz képest,amilyen gazdasági kárt okozhat annak hiánya!

Ehhez társul a fen leírt módon elhanyagolt, szennyezett klímagépház és már csak idő kérdése a katasztrófa bekövetkezése!

Klímagépházak, klímatermek, hőközpontok takarítása: előzetes egyeztetés alapján a munkát leállás nélkül, üzem közben is teljes biztonsággal elvégezzük.