Gyógyszergyár takarítás

TERÜLETEK

>

GYÓGYSZERGYÁRAK

Gyógyszergyár takarítás: így indult minden!

Tevékenységünk, különböző vállalkozási formákban de folyamatosan, 24 éven át a volt CHINOIN, jelenleg SANOFI-AVENTIS Zrt. gyógyszergyár újpesti gyárához kötődött. Ez idő  alatt, a gyár minden részén, az irodaházaktól kezdve a kutatási területek, laborok, gyártósorok, üzemek, raktárak stb. területén végeztünk takarítási munkákat. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a 24 éves vezetői pozícióban töltött idővel, a szakterületért felelős kollégánk az ország egyik legtapasztaltabb szakembere.

labor-helyiség4
ár-garancia
Árgarancia

A minőségre adunk, nem a látszatmegoldásokra. Rögzített folyamatokkal dolgozunk, így Önnel egyeztetve alakítjuk ki a takarítási rendet. Maximálisan szem előtt tartjuk az üzem sajátosságait.

Brilliance-logo-150x150
Minőségi ipari tisztítószerek

Minden igényt kielégítő minőséggel bíró 100%-ban magyar tulajdonban lévő brilliance ipari tisztítószereket használja, melyek tanúsítvánnyal is rendelkeznek!

minőség-garancia
Minőségi garancia

Takarító cégként az Ön elvárásai szerint végezzük a munkánkat. Garantáljuk azt, hogy mindent úgy végzünk el, mint technológiailag, mind emberileg, ahogyan megállapodunk.

A magas minőségi előírások, és speciális körülmények ellenére az elvárt minőséget mindig teljesítettük.

köszönhetően a folyamatos képzésnek, és a növekvő igények elvárások mindenkori szem előtt tartásának.

Vegyipari üzemek,laboratóriumok takarítása esetén a helyi megbízott útmutatásai szerint, különös odafigyeléssel, csak a helyszíni kioktatást követően végezhető takarítási munka. Szigorúan figyelembe véve a helyi igényeket, és speciális előírásokat melyek területenként eltérőek lehetnek.

A takarítás területén is szükségessé vált szakosodás okán, vállalkozásunk a sok éves tapasztalatnak és fejlesztésnek köszönhetően egyéni, a piac igényeinek megfelelő takarítási eljárásokat dolgozott ki. Különösen büszkék vagyunk a labor, valamint tiszta-tér takarítás terén elért eredményeinkre! A munkánkat követő mikrobiológiai vizsgálat rendre kiváló eredményeket hozott, mely igazolja törekvésünk helyességét.

Csak a környezetvédelmi előírásoknak maximálisan megfelelő tisztítószereket használunk, különös figyelmet fordítva a megfelelő adagolásra és biztonsági előírások betartására. A tisztító és fertőtlenítő szerek kiválasztásában természetesen mindig szükséges az előzetes konzultáció melynek során igazodhatunk a helyi technológiai előírásokhoz, valamint az esetlegesen igényelt fertőtlenítőszer-rotáció biztosításához.

Munkánk hatékonyságához elengedhetetlennek tartjuk a jó munkahelyi légkört. Fontos a folyamatos kapcsolattartás a helyi takarításért felelős megbízottal és a rendszeres minőségellenőrizés!

Vállalkozásunk mindig nagy hangsúlyt fektetett a környezetkímélő eljárások alkalmazására!

Gyógyszergyár takarítás: A jelenlegi munkaterületeken évek óta jó kapcsolatban, minőségi reklamációk nélkül végezzük.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Hívás!