Gyógyszergyár takarítás

Gyógyszergyár takarítással indult minden! Tevékenységünk, különböző vállalkozási formákban de folyamatosan, 24 éven át a volt CHINOIN, jelenleg SANOFI-AVENTIS Zrt. gyógyszergyár újpesti gyárához kötődött. Ez idő  alatt, a gyár minden részén, az irodaházaktól kezdve a kutatási területek, laborok, gyártósorok, üzemek, raktárak stb. területén végeztünk takarítási munkákat. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a 24 éves vezetői pozícióban töltött idővel, a szakterületért felelős kollégánk az ország egyik legtapasztaltabb szakembere.

A magas minőségi előírások, és speciális körülmények ellenére az elvárt minőséget mindig teljesítettük, köszönhetően a folyamatos képzésnek, és a növekvő igények elvárások mindenkori szem előtt tartásának.

tiszta tér takarítóVegyipari üzemek,laboratóriumok takarítása esetén a helyi megbízott útmutatásai szerint, különös odafigyeléssel, csak a helyszíni kioktatást követően végezhető takarítási munka. Szigorúan figyelembe véve a helyi igényeket, és speciális előírásokat melyek területenként eltérőek lehetnek.

A takarítás területén is szükségessé vált szakosodás okán, vállalkozásunk a sok éves tapasztalatnak és fejlesztésnek köszönhetően egyéni, a piac igényeinek megfelelő takarítási eljárásokat dolgozott ki. Különösen büszkék vagyunk a labor, valamint tiszta-tér takarítás terén elért eredményeinkre! A munkánkat követő mikrobiológiai vizsgálat rendre kiváló eredményeket hozott, mely igazolja törekvésünk helyességét.

tiszta tér

Vállalkozásunk mindig nagy hangsúlyt fektetett a környezetkímélő eljárások alkalmazására! Csak a környezetvédelmi előírásoknak maximálisan megfelelő tisztítószereket használunk, különös figyelmet fordítva a megfelelő adagolásra és biztonsági előírások betartására. A tisztító és fertőtlenítő szerek kiválasztásában természetesen mindig szükséges az előzetes konzultáció melynek során igazodhatunk a helyi technológiai előírásokhoz, valamint az esetlegesen igényelt fertőtlenítőszer-rotáció biztosításához.

Munkánk hatékonyságához elengedhetetlennek tartjuk a jó munkahelyi légkört. Fontos a folyamatos kapcsolattartás a helyi takarításért felelős megbízottal és a rendszeres minőségellenőrizés!

Ennek köszönhetően a jelenlegi munkaterületeken évek óta jó kapcsolatban,minőségi reklamációk nélkül végezzük tevékenységünket.

Call Now ButtonHívjon minket!