Gyártósor, gyár, műhely takarítás

TERÜLETEK

>

GYÁRAK

Egyetemi éveim alatt, gyakornokként, volt szerencsém egy évet eltölteni a Robert Bosch Elektronikai Kft. hatvani gyárában folyamatmérnöki pozícióban. A gyártósorok között járva gyakran tapasztaltam, hogy milyen fontossága van a munkahely tisztaságának a minőségi előírásoknak megfelelő termékek gyártása szempontjából!
Tudvalevő, mennyire befolyásolja a termelékenységet valamint a balesetmentes munkavégzést a munkaterület tisztasága. A manapság tapasztalható, kiéleződő versenyhelyzet a piacon maradásért folytatott küzdelem, egyre jobban ráirányítja a figyelmet megfelelő munkahelyi tisztaság megteremtésére. Ennek ellenére sokszor hallani felelős megbízottak szájából, hogy nincs rá pénz, nem érek rá ezzel foglalkozni, stb. és közben nem gondolják végig mekkora kiesést okozhat egy munkahelyi baleset, vagy egy berendezés leállása amiatt, hogy nem fordítanak gondot a terület rendszeres takarítására.

vegyszerek
ár-garancia

Árgarancia

A minőségre adunk, nem a látszatmegoldásokra. Rögzített folyamatokkal dolgozunk, így Önnel egyeztetve alakítjuk ki a takarítási rendet. Maximálisan szem előtt tartjuk az üzem sajátosságait.

Brilliance-logo-150x150

Minőségi ipari tisztítószerek

Minden igényt kielégítő minőséggel bíró 100%-ban magyar tulajdonban lévő brilliance ipari tisztítószereket használja, melyek tanúsítvánnyal is rendelkeznek!

minőség-garancia

Minőségi garancia

Takarító cégként az Ön elvárásai szerint végezzük a munkánkat. Garantáljuk azt, hogy mindent úgy végzünk el, mint technológiailag, mind emberileg, ahogyan megállapodunk.

Az üzemtakarításra fordított összeg nagysága eltörpül, ahhoz a veszteséghez amit a hiánya okozhat!

Cégünk 24 éve végez üzemtakarítási munkákat, az ipar különböző területein. Jól képzett, gyakorlott takarítóink a legkorszerűbb ipari tisztítószerek felhasználásával minden speciális igényt képesek kielégíteni. Folyamatosan fejlődő gépparkunk, hatékonnyá teszi az üzemtakarítási munkákat. A legigényesebb gyáraktól, a kisüzemeken át a kisebb szervizekig, műhelyekig. Mindenre nyújtunk megoldást!

Egyedülálló technológiával képesek vagyunk az elhasználódott, kopott, karcos, piszkos linóleum PVC felületeket újjá varázsolni. Egy erős ipari tisztítószerrel beáztatjuk a felületet, majd a célra fejlesztett tárcsás súroló géppel felsikáljuk az aljzatot.

A végtermékek raktárai, vagy a mérnökök, technikusok irodahelyiségeit, asztalit is nyugodt szívvel ránk bízhatja.

PVC felületek lakkozása