Gyártósor, gyár, műhely takarítás

Egyetemi éveim alatt, gyakornok ként, volt szerencsém egy évet eltölteni a Robert Bosch Elektronikai Kft. hatvani gyárában folyamatmérnöki pozícióban. A gyártósorok között járva gyakran tapasztaltam, hogy milyen fontossága van munkahely tisztaságának a minőségi előírásoknak megfelelő termékék gyártása szempontjából!
Tudvalevő, mennyire befolyásolja a termelékenységet valamint a balesetmentes munkavégzést a munkaterület tisztasága. A manapság tapasztalható, kiéleződő versenyhelyzet a piacon maradásért folytatott küzdelem, egyre jobban ráirányítja a figyelmet megfelelő munkahelyi tisztaság megteremtésére. Ennek ellenére sokszor hallani felelős megbízottak szájából, hogy nincs rá pénz, nem érek rá ezzel foglalkozni, stb. és közben nem gondolják végig mekkora kiesést okozhat egy munkahelyi baleset, vagy egy berendezés leállása amiatt, hogy nem fordítanak gondot a terület rendszeres takarítására.

Ne feledje!

Az üzemtakarításra fordított összeg nagysága eltörpül, ahhoz a veszteséghez amit a hiánya okozhat!

Cégünk 24 éve végez üzemtakarítási munkákat, az ipar különböző területein. Jól képzett, gyakorlott takarítóink a legkorszerűbb ipari tisztítószerek felhasználásával minden speciális igényt képesek kielégíteni. Folyamatosan fejlődő gépparkunk, hatékonnyá teszi az üzemtakarítási munkákat. A legigényesebb gyáraktól, a kisüzemeken át a kisebb szervizekig, műhelyekig.Mindenre nyújtunk megoldást!

PVC felületek lakkozása

Egyedülálló technológiával képesek vagyunk az elhasználódott, kopott, karcos, piszkos linóleum PVC felületeket újjá varázsolni.  Egy erős ipari tisztítószerrel beáztatjuk a felületet, majd a célra fejlesztett tárcsás súroló géppel felsikáljuk az aljzatot

A végtermékek raktárai, vagy a mérnökök, technikusok irodahelyiségeit, asztalit is nyugodt szívvel ránk bízhatja /www.irodatakaritas.hu/.

gyártósor

Call Now ButtonHívjon minket!