Üzemi takarítás Borsod megyében

üzemi takarítás Borsod megye

Bejegyzés megosztása:

Az üzemi takarítás Borsod megyében is kiemelt szolgáltatásunk, hiszen rengeteg ipari létesítmény, gyár, üzem, logisztikai terület található itt. A Serverin igényes és lelkes csapata számára fontos, hogy az országosan kínált szolgáltatásaink minden megyébe a legmagasabb színvonalon jussanak el, így Borsodban is érdemes velünk szerződni. Nézzük, mit is érdemes tudni erről!

Milyen területeken veheti hasznunkat?

A takarítócégként szerzett, közel 3 évtizedes tapasztalatunk révén az üzemi takarítás Borsod megyében is egy igazán teljeskörű és minden akadályt leküzdő, színvonalas szolgáltatásunk. Hol veheti hasznunkat, ha ipari, üzemi takarításról van szó?

Gyárak: Tisztán tartjuk a gyártósorokat, a gépeket és a berendezéseket, hogy biztosítsuk a hatékony termelést.

Raktárak: Raktárának tisztán tartása elengedhetetlen a hatékony működéshez és a készletek biztonságához. Hűtött raktárakat is takarítunk.

Irodák: Irodájának tisztán tartása professzionális imázst kölcsönöz cégének.

Élelmiszeripari üzemek és laboratóriumok: Az élelmiszeripari üzemekben a higiénia kiemelkedő fontosságú. Csapatunk gondoskodik a HACCP előírásoknak megfelelő takarításról.

A Serverinnél elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű szolgáltatás nyújtása iránt. Biztos lehet benne, hogy ipari létesítménye jó kezekben van, ha mi takarítjuk.

Hol kellhet pontosan üzemi takarítás Borsod megyében?

Nézzünk egy kis áttekintést, hogy a 7250 km2 területű és közel 630 000 lakosú vármegyénkben milyen ipari tevékenység folyik és milyen cégekkel találkozhatunk! Az üzemi takarítás minden üzemi, ipari, logisztikai és akár kutatási területen is képes biztosítani a tisztaságot és higiéniát, úgyhogy ne is érje be kevesebbel! néhány példa arra, hol, kiknél kellhet üzemi takarítás Borsod megyében!

ZF Hungária Kft., Ózd: Gépkocsi-alkatrészek gyártása

BorsodChem Zrt., Kazincbarcika: Vegyipari termékek gyártása

Wanhua-BorsodChem Kft., Kazincbarcika: Műanyag alapanyagok gyártása

Mezőgép Zrt., Mezőkövesd: Mezőgazdasági gépek gyártása

Pick Szeged Zrt., Miskolc: Húsipari termékek gyártása

Continental Automotive Hungary Kft., Nyíregyháza: Autóipari elektronikai alkatrészek gyártása

Flextronics International Kft., Sátoraljaújhely: Elektronikai berendezések gyártása

Diósgyőri Papírgyár Zrt., Diósgyőr: Papírgyártás

ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Nyrt., Miskolc: Villamosenergia-termelés és -szolgáltatás

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyénkben van a telepe, gyára, raktára? A Serverin csapata tisztává varázsolja se perc alatt! Itt üzemeltet laboratóriumot? Az üzemi takarítás Borsod megyében is kiterjed a laborok takarítására és bízhat szakértelmünkben, mert több mint 20 évig mi feleltünk Magyarország egyik legnagyobb gyógyszergyártójának higiéniájáért. hívjon minket Borsod megyéből is!

További bejegyzéseink: