Ipari takarítás Zala megye

Bejegyzés megosztása:

A színvonalas ipari takarítás Zala megye területén is elérhető szolgáltatásunk. Bármilyen ipari terület magas színvonalú és az előírásoknak hiánytalanul megfelelő takarítását vállaljuk a gyógyszergyári laboratóriumtól kezdve a raktárakon át akár a vaskohóig! Mivel az ipari területek takarítás szakértelmet, speciális gépeket, felszereléseket igényel, ne habozzon profikra bízni!

Egy kis érdekesség Zala megye iparáról

Zala megyénk a Dunántúl délnyugati részén található 3784,11 km2 nagyságú terület, ami csodás domborzatával, természeti kincseivel vesz le először a lábunkról. Fontosabb települései Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Lenti, Zalaszentgrót, Hévíz és Zalakaros. A viszonylag sok, 258 települést számláló vármegyében számos ipari egység is megtalálható. Gyárak, üzemek, raktárak és műhelyek sokasága gazdagítja a megyét, részben a megyeszékhely köré csoportosulva. Íme néhány példa:

ipari takarítás zala megye

Continental Automotive Hungary Kft.: Intelligens vezérlőrendszereket fejlesztő és gyártó cég.

Zalaegerszeg Automotive Industry Test Center: Európa egyik legnagyobb autóipari tesztelési központja.

XCMG European Research Center Kft.: A világ egyik vezető építőipari gépeket gyártó cégének tesztelő és fejlesztőközpontja, ahol elektronikai gyártási folyamatok is zajlanak.

Master Good Kft.: Étolajok, margarinok és egyéb élelmiszeripari termékek gyártása.

Bonafarm Group: Hús- és élelmiszeripari vállalat, mely több területet is felülel. Például a Csányi pincészet a remek borairól, a Pikok Kft. pedig a sertéshús feldolgozásról ismert.

Györe Intertrans Kft.: Belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás és raktározás.

Hydrocomp Mélyépítő Kft.: Építőipari kivitelező vállalkozás, mely a Dunántúli régióban mozog.

JAF Holz Ungarn Kft.: Magyarország egyik legnagyobb fakereskedelmi vállalata.

PYLON 94 Gép- és Acélszerkezetgyártó Kft.: Több mint 270 alkalmazottat foglalkoztató építőipari és egyéb gépeket gyártó vállalat Zalaegerszegen.

Ezeken kívül például egy mindenki számára ismert termék, a Natur Aqua ásványvíz palackozása is Zala megyében, azon belül Zalaszentgróton történik.

Ezért válasszon minket, ha az ipari takarítás Zala megye területén válik szükségessé

A fenti felsorolás csak egy igen rövid lista arról, hogy például milyen területeken lehet szükséges az ipari takarítás Zala megye területén. Van még itt bőven elektronikai ipar, fémipar, élelmiszeripar és egyéb ipari tevékenység is. Nekünk mindegy, hogy világszínvonalú és ehhez mérten nagyméretű ipari létesítményt vagy kisebb, regionális szintű gyártót szolgálunk ki színvonalas munkánkkal. Mindenkinek minőséget és magas színvonalú ügyfélkezelést biztosítunk. Napi takarítás vagy heti munka, esetleg eseti megbízás? Tiszta terek, gépházak, gyártótér vagy raktár? Az irodák takarítását is profikkal végeztetné? A teljeskörű ipari takarítás Zala megye bármely pontján csaupán egy telefonhívásra van Öntől!

További bejegyzéseink: