Ipari takarítás Heves megye

Bejegyzés megosztása:

Az ipari takarítás Heves megye gazdag és változatos iparának is alapvető igénye. A tisztaság nem csak az ipari létesítmények és az ott dolgozók számára fontos, de nyilvánvalóan ANTSZ elvárás is. Cégünk a legkülönfélébb takarításokat is magas színvonalon végzi. Specifikusan betanított kollégák segítségével, garantált minőségű ipari tisztatószerekkel és korszerű gépekkel olyan színvonalat biztosítunk, ami után magabiztosan vállaljuk a mikrobiológiai tesztet is.

Heves megye és ipara

Az ipari takarítás Heves megye szinte egészében releváns szolgáltatás, hiszen a terület – bár jelentős természeti kincsekkel rendelkezik – komoly nagyvállatoknak ad otthont. Főképpen hatvan, Gyöngyös és környéke, valamint a megyeszékhely Eger büszkélkedhet nagylétszámú vállalati jelenléttel. Egerben található például a ZF Hungaria Ipari és kereskedelmi Kft., valamint a pneumatikus komponenseket és rendszereket gyártó AVENTICS Hungary Kft. Gyöngyös térségében olyan ismert gyártók telepedtek meg, mint az Apollo Tyres Hungary Kft., amely Euróbában és Ázsiában több mint 100 országban forgalmazott abroncsokat gyárt. Itt található még a VAMAV Vasúti Berendezések kft., aminek beszédes neve nem kíván további magyarázatot.

ipari_takaritas_heves_megye

Hatvan igazán kiemelkedő, olyan neves vállalatok telephelye található itt, mint a Robert BOSCH Elektronikai Gyártó Kft., vagy a feltűnő sárga alapon piros betűkkel díszített kamionok tulajdonosa a Horváth Rudolf Intertransport Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., akik nemzetközi és belföldi árufuvarozással, szállítmányozással és logisztikával foglalkoznak. Ilyen ezekhez hasonló nagyságú vállalatok esetén is igényelhető tőlünk az ipari takarítás Heves megye bármely pontján.

Az előbbiek mellett épp említhető még az LKH Leoni Kábelgyár Hungária Kft., a Novocoop Műanyagfeldolgozó Kft. és érdekességként a Bioextra Zrt., amely minőségi gyógyszerek, étrend-kiegészítők, teák és kozmetikumok gyártásával, bérgyártásával foglalkozva lefedik az egész hazai és részben az európai piacot. Visontán a híres Mátra erőmű Zrt. található, Felsőtárkányban nyomtatott áramköröket gyárt az Eurocircuits és Hatvanban még megemlítendő többek közt a Johnson Electric Hungary Elektromechanikai termékeket gyártó cég is.

Ez a felsorolás már így is nagyon gazdag, azonban csak elenyésző része a teljes képnek. Ha önnek is Heves megyében van gyártó, logisztikai, termelő vagy egyéb ipari létesítménye és szeretne minőségi takarítást, akkor hívjon minket bizalommal, hiszen országos kiszállást vállalunk.

Ipari takarítás Heves megye bármelyik településére kérhető

Országosan vállaljuk a 100%-os minőségi és elégedettségi garanciát. Kis és nagyvállalatok, pár személyt foglalkoztató műhelyek, több száz fős gyárak vagy logisztika? Nekünk nincs akadály. Több mint 2 évtizedes tapasztalatunkkal, nagy létszámú, képzett és specifikusan gyorsan kiképezhető csapatunkkal bármilyen terepet tisztává varázsolunk. Keressen minket mielőbb, kérje visszahívásunkat és ne bízza a véletlenre a fontos dolgokat!

További bejegyzéseink: