Élelmiszeripari takarítás országos kiszállással

elelmiszeripari_takaritas

Bejegyzés megosztása:

Az élelmiszeripari takarítás rendkívül komoly és szigorú szabályozás alá esik. A higiéniai feltételek biztosítása egy élelmiszeripari gyártósoron, raktárban, tiszta tereken egészen más, mint a faipari, fémipari stb. területek takarításánál. Egy élelmiszeripari üzemben azt nem lehet megtenni, hogy a munka végzetével a dolgozók összetakarítanak maguk után. Ilyen helyekre képzett, speciális takarítócégre van szükség, amelynek takarítói tanulták és be is gyakorolták a szükséges lépéseket és tisztában vannak az elvárásokkal. nagyon fontos továbbá, hogy ez egy felelősségteljes munka, így érdemes olyan takarítócéggel dolgozni, ami referenciával is bír. Nekünk több mint 20 éves gyógyszergyári tapasztalatunk van, mellé pedig a legváltozatosabb területekről szereztünk további gyakorlatot.

Az ország több pontján üzemelő gyárainak kell élelmiszeripari takarítás?

elelmiszeripari_takaritas

Ha az ország több pontján is üzemeltet gyárakat és szeretné, hogy az élelmiszeripari takarítás mindegyikben ugyanolyan magas színvonalú legyen, valamint egyszerűsíteni saját dolgát, hívjon minket és mi átfogó megoldást kínálunk.

Nyilvánvaló, hogy nem mi vagyunk az egyetlen takarítócég Magyarországon, akik kifogástalan élelmiszeripari takarítást végeznek. Azonban a tény, hogy az egész országot lefedve dolgozunk, mégis kiemel minket kicsit még a legjobbak közül is. Miért? Mert így akár az ország egymástól legtávolabbra eső pontjain is elintézzük Önnek a takarítást és nem kell több céggel egyeztetni, több irányba számlát kiegyenlíteni valamint telefonálgatni, e-maileket írni hatfelé, ha valamiről kommunikálni szeretne. Egy kapcsolattartó és egy cég elintézi akárhány gyára vagy akármilyen távolságban egymástól.

Az ipari takarítás sajátosságai élelmiszeripar esetén

Élelmiszeripari takarítás esetén olyan egészségügyi szempontokat figyelembe véve kell elvégezni a munkát, ami csakis erre a szektorra jellemző. Ha valaki átfogó takarítást kér az élelmiszergyára egészére, akkor olyan szervezett és tervezett munkát kell végeznünk, aminek több részfeladata is igencsak eltér egymástól. A gyári területet, ahol a gépek, felületek és a dolgozók az élelmiszerrel érintkezhetnek, különleges szabályok mentén takarítjuk. A szerek és eszközök, a munka folyamata is különleges. Szintén szigorú szabályok vonatkoznak olyan gyártósorok takarítására is, amelyeken azok a termékek készülnek, amik közvetlenül érintkeznek majd a gyártott élelmiszerekkel. A különböző higiéniai termékek és egyes gyógyszeripari vagy kozmetikai szerek gyártására vonatkoznak még hasonlóan szigorú szabályok, valamint természetesen a gyógyszergyártás és táplálékkiegészítők gyártása esik külön figyelem alá.

Ha szeretné, hogy az Ön gyáraiban is magas minőségben készüljön az élelmiszeripari takarítás és a szabályzás elvárásait magasan túlszárnyalva tegyük rendbe munkahelyét, akkor hívjon minket bizalommal! Garantáljuk, hogy barátságos és segítőkész ügyfélszolgálat, rugalmas és megbízható csapat, valamint megfizethető árak mellett kifogástalan végeredmény várja.

További bejegyzéseink: