Ipari takarítás Baranya megye területén

ipari_takaritas_baranya_megye

Bejegyzés megosztása:

Ipari takarítás Baranya megye területén is kihívások elé állítja a takarítócégeket, azonban folyamatos fejlődésünknek és két évtizedes tapasztalatunknak köszönhető mi bármilyen közegben megugorjuk a lécet. Ha ipari takarítást szeretne és nem éri be félmegoldásokkal, akkor most elmondjuk, miért éri meg minket választani vagy legalább egy hozzánk hasonlóan profi és elhivatott takarítócéget.

Mit adhat a profi ipari takarítás Baranya megye ipari létesítményeinek?

Az általunk végzett ipari takarítás Baranya megye bármely ipari létesítményének és a hozzá tartozó területeknek (lehet szó irodáról, raktárról, közös terekről, tisztaterekről vagy épp zöldterületekről is) a kötelező és elvárt tisztaság és higiénia biztosítását kínálja, amely nem áll meg az alapvető elvárásoknál, sokkal inkább ara épít, hogy azokon felül az egyedi igényeket is a lehető legnagyobb mértékben kielégítse. Sok mindennel találkoztunk már így, az ipari takarítás Baranya megye létesítményeiben sem okozhat meglepetést.

ipari_takaritas_baranya_megye

Baranya megye, azaz 2022 óta hivatalosan Baranya vármegye bőségesen el van látva ipari területekkel, létesítményekkel és a hozzájuk tartozó komplexumokkal. Itt van például mindjárt gépgyártás, melynek képviselője a Körber Hungária Gépgyártó Kft. Pécsen. Lemezmegmunkálástól a komplett gépek összeszerelésén át a berendezések fejlesztéséig minden van itt, de minket egyetlen ipari létesítmény, így még egy forgácsoló üzem vagy festőrészleg sem tud kizökkenteni. Baranya megye egyik nagyon neves és a környék jelentős munkaerejét felszippantó Elcoteq Magyarország Kft. az elektronikai termékek gyártását végzi. Az ilyen jellegű ipari takarításban is bőven van tapasztaltunk.

A megyében egyébként cementgyártás (Beremendi Cementgyár vagy a Királyegyházi Cementgyár), porcelángyártás is folyik. Utóbbit a híres neves Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. végzi. Emellett jelentős a cipőgyártás például Szigetváron vagy a bőrgyártás Pécsen. A könnyűipar jelentős mértékben jelen van a megye életében, mely a hatalmas uránérc- és feketekőszén-bányászat helyét vette át, miután a bányászat rohamléptekben kezdett visszaszorulni és ma sem tért magához.

Színvonalas ipari takarítás Baranya megye élelmiszeripari létesítményeinek is!

A fentebb felsoroltak mellett a profi és magas színvonalú ipari takarítás Baranya megye területén számos élelmiszeripari létesítmény számára is szükséges, hiszen ott az egészségügyi és higiéniai elvárások sokkal magasabbak. Ilyen helyeken csakis olyan takarítócég dolgozhat, akik valóban értik a dolgukat. Baranya megyében ilyen szempontból jelentős a sörgyártás Pécsen a Pécsi Sörfőzdében valamint a tejtermékek gyártása, melyet az Új-MiZo Rt. végez a területen. Nekünk két évtizedet meghaladó idejű tapasztalatunk van gyógyszergyári területen történő takarításban is, így akár elektronika, akár fémipar akár cement vagy élelmiszer, tapasztalatunk, tudásunk és eszközeink a legmagasabb színvonalat kínálják. Ha profi ipari takarítás Baranya megye, akkor érdemes minket keresni!

További bejegyzéseink: